לחם בננה מושלם שיכול ברגע להפוך לעוגה / שיר צ'יפ
יצא משקה סויה של אלפרו בננה, והוא מדהים- מרענן וקיצי, בחרתי להכין לצידו את הלחם בננה שלי, כי אין חוויה כיפית מזו!
מרכיבים:
3 בננות בשלות מאוד
2 ביצים L
100 גרם סוכר חום בהיר
80 מל שמן
1 כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
הוראות הכנה:
1. נפעיל תנור על 180 מעלות חום עליון תחתון
2. בקערה גדולה נמעוך את הבננות ונוסיף את הביצים, נערבב את הכל היטב
נוסיף שמן ונערבב
3. נוסיף את הקמח המנופה, אבקת אפייה, קינמון, ונערבב את הכל
4. נרפד תבנית בנייר אפייה ונשפוך את הבלילה
5. מעל אפשר לקשט בחצי בננה, או בננות חתוכות ודגני לחם
6. מכניסים לתנור למשך 40 דקות או עד שהעוגה משמיחה וזה מוכן- ומושלם!
הערות:
ניתן לפזר מעל דגני לחם ובננה, אך לא חובה. ניתן להוסיף ללחם תמצית וניל ושוקולדים ואז הוא ממש כמו עוגת בננות!
בתיאבון!
מתכון להכנת לחם בננה – סרטון הדרכה: